Kummut Glamour
search
  • Kummut Glamour
  • Kummut Glamour
  • Kummut Glamour

Kummut Glamour

218,00 €
Maksudeta Täpsustage tarneaega müüjalt
Kogus

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Pakkumise objektiks on kummut GLAMOUR kollektsioonist. Klassikaline ja elegantne lastemööbli rida, millel on värske ja õrn välimus. Kollektsiooni hoitakse heledas stiilis, mis on rafineeritud kaunite kristallkäepidemetega. Tänu oma stilistilisele mitmekülgsusele näeb see hea välja nii hubases laste magamistoas kui ka kaasaegses teismelise toas.

TÄITMISE:

Kummut on valmistatud kvaliteetsest mööbliplaadist (klass E1) ja toorainest vastavalt nõutavatele standarditele. Selle ümarad kujud ja materjali kvaliteet tagavad väikese kasutaja vaieldamatu ohutuse. Esiküljed on esile tõstetud peente lõikurite ja kristallkäepidemetega. Kummuti külgede ainulaadne viimistlus, mis volditud kujul moodustab jalad, tõstes mööblit õrnalt põranda kohal. Sahtlid, mis on paigaldatud rull-slaididele, võimaldavad laste garderoobi hõlpsat ladustamist. Need on kujundatud nii, et nende mahukas interjöör rahuldaks iga vanemat.

Mööbel on valmistatud ainult tõestatud toorainest, millel on kõik nõutavad tõendid ja sertifikaadid. Kujundite ja õrnade aksessuaaride lihtsus loob ruumis meeldiva ja lapseliku atmosfääri.