Kapp Stars
search
  • Kapp Stars
  • Kapp Stars
  • Kapp Stars
  • Kapp Stars

Kapp Stars

245,00 €
Maksudeta
Värvus: Hall
Kogus

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Kingime Teile kaheukselise garderoobi STARS kollektsioonist. Toodet iseloomustab eriline disain ja kujundite lihtsus. See on tõhus ja funktsionaalne viis interjööri korraldamiseks lapse toas. Riidekapp on valmistatud kvaliteetsest mööbliplaadist (I klass) ja toorainest vastavalt nõutavatele standarditele. Selle ümarad kujud ja materjali kvaliteet tagavad väikese kasutaja vaieldamatu ohutuse. Riidekapp seisab neljal jalal, mis muudab selle väga stabiilseks ja võimaldab samal ajal hoida puhtana isegi sellistes rasketes kohtades.

Riidekapp on kujundatud nii, et see teenib igapäevases kasutuses maksimaalset mugavust. Selle uksed on hingedega ja avatud paremale ja vasakule. Kapi sees on vertikaalne partitsioon. Parem külg sobib kolme riiuli paigaldamiseks (üks neist on püsivalt paigaldatud ja ülejäänud kaks saab vabalt reguleerida kolmel olemasoleval tasemel).

Vasakul küljel on puidust riputusvarras (on võimalik osta teine riputusvarras). Sahtel on paigaldatud rullliugudele turvapeatusega, et sahtel ei kukuks slaididest välja. See on kujundatud nii, et selle mahukas interjöör rahuldab iga vanemat.

Rakendatud lahendused võimaldavad laste garderoobi ja aksessuaaride funktsionaalset ja mugavat ladustamist.

Mööbel on valmistatud ainult tõestatud toorainest, millel on kõik nõutavad tõendid ja sertifikaadid. Kujundite ja õrnade aksessuaaride lihtsus loob ruumis meeldiva ja lapseliku atmosfääri.