Häll MAGUS UNISTUS
search
  • Häll MAGUS UNISTUS
  • Häll MAGUS UNISTUS
  • Häll MAGUS UNISTUS

Häll MAGUS UNISTUS

117,00 €
Maksudeta Täpsustage tarneaega müüjalt
Kogus

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Kuidas veenduda, et teie laps armastab oma uut tuba juba esimestest päevadest?
Kõik, mida pead tegema, on pakkuda talle tingimusi, mis on sarnased nendega, mis tal olid ema kõhus. On oluline, et laps oleks soe, kitsas ja pakuks talle meeldivat kiikumistunnet, mis meelitab teda magama.

Pakkumise objektiks on kvaliteetsest mööblilauast ja männipuidust beebihäll SWEET DREAM. Seda iseloomustab lihtne ja klassikaline disain. See on vastupidav ja ohutu kasutada.

Tootmisprotsessis, võttes arvesse rangeid ohutusnõudeid ning imikute ja nende vanemate vajadusi, kasutatakse looduslikku päritolu Poola materjale, mis on seega mittetoksilised ja tagavad kasutajale tervisliku keskkonna. Mitmeastmeline protsess välistab kemikaalide kasutamise ja kasutab ainult sertifitseeritud tooraineid, mis vastavad nõutavatele standarditele.

FUNKTSIOONID JA FUNKTSIOONID:

• PULGARAAM - Tagab piisava õhuvarustuse, nii et võite olla kindel, et madratsil on hea ventilatsioon.

• LAPSE ARENGUT TOETAV LIIKUMINE - Toetab väikelapse närvisüsteemi, arendab emotsionaalset intelligentsust, stimuleerib aju ja lihaste arengut esimestest päevadest alates. Tänu sellele hõlbustate oma pisikese arengut järgmistel eluaastatel.

• KIIKLUKK – Kasutatakse näiteks siis, kui laps magab.

• MUGAVUS EMALE JA LAPSELE – Saate hälli oma voodile lähemale liigutada, nii et olete alati oma lapse kõrval.

• LIHTNE KOKKU PANNA – Hälli saab kokku panna ja lahti võtta ilma tööriistu kasutamata ja ilma keeruliste juhisteta. See muudab selle kokkupaneku ja demonteerimise lihtsaks. Elemendid ei halvene, nii et häll teenib tulevikus ka teist last

Pakume suurt valikut huvitavaid, täis disainimudeleid, et vanemad saaksid kujundada oma unistuste ruumi oma lapsele. Me teame, et võrevoodi peaks lisaks oma ohutus- ja mugavusfunktsioonidele olema silmailu pakkuv toavarustus, mistõttu on meie pakutavad mudelid saadaval paljudes atraktiivsetes värvides. Lisaks sellele on võrevooditele iseloomulik suur hooldus töö eest, hoolitsedes iga väiksema elemendi eest. Armas graafika voodi esiküljel toob tuppa lapseliku puudutuse.