Lastevoodi Tolo
search
  • Lastevoodi Tolo
  • Lastevoodi Tolo
  • Lastevoodi Tolo

Lastevoodi Tolo

275,00 €
Maksudeta
Suurus: 80x160
Kogus

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Kaasaegne voodi MDF-plaadist valmistatud mezzanine'il, mis on lakitud kaks korda sertifitseeritud ja ökoloogiliste veepõhiste värvidega (esiküljed) ja lamineeritud mööbliplaadiga. Voodi eristub eriti kõrgusest, millel raam asub. See praktiline lahendus annab teile palju ruumi voodi all oleva ruumi kasutamiseks.

FUNKTSIOONID JA FUNKTSIOONID:

  • VOODIRAAM - Valmistatud voodi külgedele kruvitud männi liistudest, tänu millele talub see kuni 110 kg koormust. Alumiste liistude vahel on vabad ruumid, nii et õhk saab kogu aeg ringelda. Õhuringluse lihtsus madratsis säilitab kõigepealt hügieeni ja säilitab selle omadused.

  • REDEL - Tugev redel, millel on laiad redelipulgad, tagab, et isegi 3-4-aastane laps pääseb ohutult ja lihtsalt ülemise voodi juurde.

  • TURVABARJÄÄR - Pikkusega 90cm kaitseb see last voodilt kukkumise eest. Voodi on kahepoolne, mis tähendab, et piirded saab paigaldada paremale või vasakule küljele, sõltuvalt teie vajadustest. Seda saab ka täielikult demonteerida.

  • ÜMARAD SERVAD - Väikeste kasutajate ohutuse huvides oleme kindlasti kõrvaldanud teravad servad ja asendanud need ümarate servadega, mis ei kujuta endast ohtu lapsele magades ja voodis mängides.

Voodikomplektiga on kaasas lihtne ja selge kasutusjuhend ning kõik vajalikud liitmikud (tüüblid, kruvid, tarvikud), et tagada toote kvaliteet, töökindlus ja tõrgeteta kasutamine.

  1. 6 cm paksune vahtmadrats on komplektis
  2. Eemaldatav madratsikate
  3. Turvatõke 90cm - TASUTA