Riiul Stars
search
  • Riiul Stars
  • Riiul Stars

Riiul Stars

155,00 €
Maksudeta
Värvus: Hall
Kogus

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Kingime teile STARS kollektsiooni raamaturiiuli. Toodet iseloomustab eriline disain ja kujundite lihtsus. See on tõhus ja funktsionaalne viis interjööri korraldamiseks lapse toas. Raamatukapp on valmistatud kvaliteetsest mööbliplaadist (I klass) ja toorainest vastavalt nõutavatele standarditele. Selle ümarad kujud ja materjali kvaliteet tagavad väikese kasutaja vaieldamatu ohutuse. Raamatukapp seisab neljal jalal, mis muudab selle väga stabiilseks ja võimaldab samal ajal hoida puhtana isegi sellistes rasketes kohtades.

Raamatukapp on kujundatud nii, et see teeniks igapäevasel kasutamisel maksimaalset mugavust. See sobib kolme riiuli paigaldamiseks (ühte neist saab vabalt reguleerida olemasoleval kolmel tasandil). Sahtel on paigaldatud rullliugudele turvapeatusega, et sahtel ei kukuks slaididest välja. See on kujundatud nii, et selle mahukas interjöör rahuldab iga vanemat.

Rakendatud lahendused võimaldavad laste mänguasjade, raamatute või muude tarvikute funktsionaalset ja mugavat ladustamist.

Mööbel on valmistatud ainult tõestatud toorainest, millel on kõik nõutavad tõendid ja sertifikaadid. Kujundite ja õrnade aksessuaaride lihtsus loob ruumis meeldiva ja lapseliku atmosfääri.