Madrats Foam+Kookos 7,5 sm
search
  • Madrats Foam+Kookos 7,5 sm
  • Madrats Foam+Kookos 7,5 sm

Madrats Foam+Kookos 7,5 sm

45,00 €
Maksudeta
Suurus: 70x140
Kogus

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Ideaalne, tervislik lahendus lapse rahulikuks ja meeldivaks uneks. Loodusliku kookoskiuga täidetud umbes 7,5 cm paksune madrats FOAM-COCONUT võimaldab vastavalt magamiskohale korrektset reguleerimist ja moodustumist, olles ideaalne tugi kogu kehale, luues lisaks võimaluse kiirendada selgroo taastumist. Lisaks on madratsil termilised omadused ja see tagab õige õhuringluse madratsi sees. Seda iseloomustab kõrge elastsus, neelab keskkonnas higi ja niiskust. Tänu kookospähkli plaatide kasutamisele saavutatakse madratsi jäikuse mõju. Madratsi tootmisel kasutatavatel kangastel on nõutavad sertifikaadid. Madrats on kahepoolne - madratsi mõlemad küljed on kasutatav ala. Kate on valmistatud mikrokiust (valge). Sellel on õmmeldud tõmblukk, tänu millele saate selle madratsist hõlpsalt eemaldada ja pesta 40 kraadi juures.

FUNKTSIOONID:

  • Homogeenne vahtpolüuretaan tihedusega 18kg/m3
  • Katke tepitud mikrokiud, tõmblukk
  • Vahu kõrgus 6 cm
  • Kookosmatt 800g, lateksist kookos. Looduslik tooraine, kõvendab ja stabiliseerib madratsit, omab allergiavastaseid omadusi, kaitseb bakterite ja seente eest. Parandab madratsi ventilatsiooni.
  • Toode on lastele ohutu, polüuretaanvahul on head õhu läbilaskvuse omadused

Polüuretaanvaht: kõrge kvaliteet, suurepärane elastsus ja tugevus. Madrats on kahepoolne - madratsi mõlemad küljed on kasutatav ala.

Kookospähkli sisetükil on seenevastased ja allergiavastased omadused, see suurendab une mugavust, tagades piisava ventilatsiooni ja suurendab madratsi tugevust.

Silikoonist vatiini pehmendav kookospähkel tagab meie lapsele mugava une.

Kaanel on õmmeldud tõmblukk, tänu millele saate selle madratsist hõlpsalt eemaldada ja pesta 40 kraadi juures.

Allergiavastane, seenevastane. Madratsi kihid on ühendatud veepõhise liimiga, mis on lapse kehale ohutu, nii et madratsit saab kasutada ka imikutele.

See on Oko-Tex standard 100 sertifitseeritud.