Madrats Foam 10
search
  • Madrats Foam 10
  • Madrats Foam 10

Madrats Foam 10

38,00 €
Maksudeta
Suurus: 70x140
Kogus

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

FOAM-ZONE madrats paksusega ca 10 cm, toodetud Poola firma poolt. Tsoonivaht on väga elastne, vastupidav deformatsioonile. Tänu oma poorsele struktuurile juhib see niiskuse suurepäraselt madratsilt eemale (materjali poorsus on definitsiooni järgi tühjad ruumid, mis on alad, kus pole tahket materjali, ainult õhk), mis tagab ka hingavuse, isegi kui kasutate ülemisi veekindlaid kaitsematte. See on jagatud tsoonideks, mis muudab selle ideaalselt sobivaks kasutaja keha kujuga. Kvaliteetne polüuretaanvaht, millel on suurepärane elastsus ja tugevus. Madrats on kahepoolne - madratsi mõlemad küljed on kasutatav ala. Tepitud kate, valmistatud mikrokiust (valge). Sellel on õmmeldud tõmblukk, tänu millele saate selle madratsist hõlpsalt eemaldada ja pesta 40 kraadi juures. Madratsi kihid on ühendatud vesiliimiga, mis on lapse kehale ohutu, nii et madratsit saab kasutada ka imikutele. Madrats on allergiavastane ja seenevastane, sellel on Oko-Tex standard 100 sertifikaat.

FUNKTSIOONID:

  • Homogeenne polüuretaanvaht tihedusega 18kg/m3 – 6 cm
  • Ülaosa on valmistatud profileeritud 3 cm vahust, see tagab hea sobivuse kehaga ja hea toe. See annab kerge massaažiefekti. Puudub tsooniline profileerimine, mis ei häiri lapse arengut, see on selgroo jaoks tervislik.
  • Toode on lastele ohutu, polüuretaanvahul on head õhu läbilaskvuse omadused

Polüuretaanvaht: kõrge kvaliteet, suurepärane elastsus ja tugevus. Madrats on kahepoolne - madratsi mõlemad küljed on kasutatav ala.

Õhuringluse ja niiskuse reguleerimine: vaht, mille tihedus on suurem kui traditsioonilistel polüuretaanvahtudel. See taastab oma algse kuju kaks korda kiiremini, mis tähendab, et see reageerib kehaasendi muutustele palju kiiremini. Selle eeliseks on ka suurepärane ventilatsioon – õhuringlus takistab hallitusseente ja seente teket

Allergiavastane, seenevastane, beebile ohutu

Hüpoallergeenne madrats on loodud allergiaohu maksimaalseks kõrvaldamiseks.

Kaanel on õmmeldud tõmblukk, tänu millele saate selle madratsist hõlpsalt eemaldada ja pesta 40 kraadi juures.

See on Oko-Tex standard 100 sertifitseeritud.